Sinterklaas bezoekt BS Schinveld

Wat een geweldig bezoek was het gisteren. Mijn pieten en ik hebben genoten van de geweldige sfeer op jullie school. Met een lach op mijn gezicht denk ik terug aan jullie optredens, verhalen, vrolijke liedjes en dansjes. 

Ik hoop dat alle groepen blij zijn met de klassencadeau’s. Weten jullie trouwens dat deze dag én cadeautjes mede mogelijk is gemaakt door de ouderwerkgroep, die dit op haar beurt weer gedaan heeft met hulp van de ouderbijdrage? Dus een dank je wel naar de ouders die dit al betaald hebben. Echter ziet de ouderwerkgroep de bijdrage hard achteruit gaan. Dat zou betekenen dat tradities zoals deze verloren gaan. En dat zouden we toch niet willen?

Tot slot wil ik alle kinderen bedanken voor de mooie tekeningen die ik gekregen heb. Ze zijn allemaal mee naar Spanje waar ze een mooi plekje krijgen in mijn kasteel.

Hopelijk tot volgend jaar!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details