Basisschool Schinveld voor ontwikkeling en welzijn

Inschrijfformulier

 

Aanmelden en kennismaken schooljaar 2021 - 2022

U meldt uw kind aan met het aanmeldingsformulier. U vindt het door op de link onder aan deze pagina te klikken.

Kinderen die in oktober t/m mei 2021- 2022 vier jaar worden kunnen twee weken voorafgaand aan hun 4de verjaardag op de dinsdagen en woensdagen naar school komen om kennis te maken met de juf en de groep.
Vanaf 4 jaar is uw kind iedere schooldag welkom.

Als uw kind 4 jaar wordt in juni, juli, augustus of september 2022 worden er twee kennismakingsochtenden voor de zomervakantie gepland.
De kinderen starten het nieuwe schooljaar samen op maandag 5 september.

Tevens vindt er vooraf of in de eerste weken een gesprek met leerkracht en ouders plaats. Als uw kind de peuteropvang heeft bezocht nodigen we ook de mentor van de peuteropvang voor dit overdrachtsgesprek uit. Hiervoor wordt een vragenformulier “Wie ben ik” aangereikt. Het doel hiervan is om zo optimaal mogelijk aan te kunnen sluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van uw kind.

Als uw kind specifieke ondersteuning nodig heeft, wordt er in een persoonlijk gesprek met de directeur en de intern begeleider de mogelijkheden tot plaatsing samen met u besproken.

Klik hier voor ons inschrijfformulier.

logo Adobe Acrobat Reader

 

Indien U nog geen Adobe Acrobat Reader op uw computer heeft geïnstalleerd, kunt U dit programma via deze link installeren.

Informatie

Basisschool Schinveld
Kloosterlaan 7E
6451 EN Schinveld
T: 045 - 525 35 53
E: info.rkbsschinveld@movare.nl

Disclaimer

Basisschool Schinveld is een school van

Movare