Basisschool Schinveld voor ontwikkeling en welzijn

Inschrijfformulier

Aanmelden en kennismaken schooljaar 2019-2020

U meldt uw kind aan met het aanmeldingsformulier.

Kinderen die in oktober t/m mei 4 jaar worden, zullen via Juf Lily benaderd worden. Zij stuurt een kaartje met de datum van de eerste kennismakingsmorgen. Verdere data worden met juf Lily afgesproken. Vanaf de dag dat uw kind 4 jaar is kan hij/zij iedere dag komen.

Als uw kind 4 jaar wordt in juni, juli, augustus of september 2020 zijn de kennismakingsochtenden op vrijdag 12 en 19 juni van 8:30-11:30 uur. Zij starten het nieuwe schooljaar samen op maandag 24 augustus .

Tevens vindt er vooraf of in de eerste weken een gesprek met leerkracht en ouders plaats en als uw kind de peuteropvang heeft bezocht met de mentor van de peuteropvang. Het zogenaamde overdrachtsgesprek. Hiervoor wordt een vragen formulier “Wie ben ik” aangereikt. Het doel hiervan is om zo optimaal mogelijk aan te kunnen sluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van uw kind.

Als uw kind specifieke ondersteuning nodig heeft, wordt er in een persoonlijk gesprek met de directeur en de internbegeleider de mogelijkheden tot plaatsing samen met u besproken.

Klik hier voor ons inschrijfformulier.

logo Adobe Acrobat Reader

 

Indien U nog geen Adobe Acrobat Reader op uw computer heeft geïnstalleerd, kunt U dit programma via deze link installeren.

Informatie

Basisschool Schinveld
Kloosterlaan 7E
6451 EN Schinveld
T: 045 - 525 35 53
E: info.rkbsschinveld@movare.nl

Disclaimer

Basisschool Schinveld is een school van

Movare