Basisschool Schinveld voor ontwikkeling en welzijn

Inschrijfformulier

 

Aanmelden en kennismaken

  • U meldt uw kind aan met het aanmeldingsformulier.
  • Kinderen die 4 jaar worden in de maanden oktober 2020 t/m mei 2021 krijgen een kaartje met de datum van de kennismakingsdagen. Deze vinden altijd twee weken voorafgaand aan de dag dat uw kind 4 jaar wordt plaats, op dinsdag en woensdag. Vanaf de leeftijd van 4 jaar kan uw kind iedere dag naar school komen.
  • Als uw kind 4 jaar wordt in juni, juli, augustus of september 2021 zal hij/zij starten in het nieuwe schooljaar. Kennismakingsmomenten worden in onderling overleg afgesproken.
  • Tevens vindt er vooraf of in de eerste weken een gesprek met leerkracht en ouders plaats. Hiervoor wordt het vragenformulier “Wie ben ik ” aangereikt. Als uw kind de peuteropvang of kinderopvang heeft bezocht zal indien mogelijk de mentor/leidster het gesprek bijwonen. Wij willen hiermee zo optimaal mogelijk aansluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van uw kind. De datum voor het gesprek regelt juf Lily met u.
  • Als uw kind specifieke ondersteuning nodig heeft, wordt er in een persoonlijk gesprek met de directeur en intern begeleider de mogelijkheden tot plaatsing samen met u besproken.

Klik hier voor ons inschrijfformulier.

logo Adobe Acrobat Reader

 

Indien U nog geen Adobe Acrobat Reader op uw computer heeft geïnstalleerd, kunt U dit programma via deze link installeren.

Informatie

Basisschool Schinveld
Kloosterlaan 7E
6451 EN Schinveld
T: 045 - 525 35 53
E: info.rkbsschinveld@movare.nl

Disclaimer

Basisschool Schinveld is een school van

Movare