Onze school

Missie

Ons onderwijs is erop gericht om kinderen voor te bereiden op een passende plaats in een maatschappij. Deze kenmerkt zich door een multiculturele samenleving en snelle ontwikkelingen die sterk gericht zijn op kennis, technologie en duurzaamheid. Een kind dat onze school verlaat, is in staat om met de verworven kennis en vaardigheden door te stromen naar vervolgonderwijs dat bij hem of haar past en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Visie

Wij willen kinderen leren een balans te vinden tussen persoonlijke ontwikkeling (zelfstandigheid en zelfredzaamheid) en sociale cohesie (betrokkenheid bij elkaar en verantwoordelijkheid voor anderen en de wereld om ons heen). Basisschool Schinveld is een school die aandacht heeft voor de totale ontwikkeling van ieder kind persoonlijk. We ondersteunen de leerlingen om alles uit hun mogelijkheden te halen door een evenwichtige en geïntegreerde ontwikkeling van het denken, het voelen en het willen.

Wil je jouw kind aanmelden?

Mocht je interesse hebben om jouw kind op onze school aan te melden dan kun je altijd contact opnemen. Wij maken tijd voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details